ОСТАННІ НОВИНИ

Суд скасував заборону Мінекології на полювання в Україні на лосів

|

Суд скасував Наказ Мінекології щодо занесення лося європейського до Червоної книги і визнав протиправними дії про вжиття заходів щодо заборони полювання на нього. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Гуманістичний рух UAnimals, передає Львівський портал.

 

Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув у порядку письмового провадження адміністративну справу до Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства аграрної політики та продовольства України щодо заборони полювання на лося. Суд ухвалив рішення частково задовольнити адміністративний позов – визнав протиправними дії Міністерства екології та природних ресурсів України по вжиттю заходів щодо заборони полювання на лося, а також визнав протиправним та нечинним наказ даного Міністерства “Про внесення змін до Переліку видів тварин, що заносяться до Червоної книги України (тваринний світ)”.

Гуманістичний рух UAnimals продовжить боротьбу за повернення лося до Червоної книги та закликає Міністра екології Остапа Семерака зробити все необхідне для порятунку цього виду тварин. Нагадаємо, через любов мисливців і браконьєрів до вбивства лось опинився на межі зникнення в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *