ОСТАННІ НОВИНИ

Близько 100 спортсменів взяли участь в турнірі з бодібілдингу «Містер Перфект» у Львові

Вероніка Рой

|

Цієї суботи, 24 листопада, у Львові в клубі «Малевич» завершився турнір з бодібілдингу «Містер Перфект». Змагання зібрали близько 100 спортсменів з різних куточків України. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

За словами організатора та засновника змагань «Містер Перфект» Ростислава Пшемінського, цей турнір проходить вперше, але вже отримав статус відбіркових змагань на чемпіонат Європи. А у майбутньому організатори планують проводити цей турнір не лише в Україні, але й за кордоном.

«Містер Перфект» – це перший з серії турнірів мультиспортивного проекту з однойменної назвою. До проведення цих змагань долучилася федерація УБПФ, яка є одною з найсильніших в Україні у розділі бодібілдинг. Вони включили цей турнір у річну сітку змагань. Також федерація подбала й про те, щоб до нас приїхали найкращі судді національної та міжнародної категорії, аби суддівство було справедливим. Для нас це важливо, адже ми хочемо, щоб ці змагання асоціювалися у людей, як чесні, де все є відповідно до правил», – розповів Ростислав Пшемінський.

Зазначимо турнір «Містер Перфект»  – перший в Україні, який поєднує в собі змагання з бодібілдингу, шоу-програму, виступ топ-атлетів національного та світового рівня.

Як розповів Львівському порталу президент Львівської федерації УБПФ Юрій Федишин, учасники змагань були розділені на такі категорії: бодібілдинг, фізік модел , спорт фізік, алет фізік, спорт модел фізік. Окремо змагалися як чоловіки, так і жінки.

«Суддіська делегація приїхала зі всієї України. Представлені судді досить оперативно і об’єктивно наших атлетів. Загалом можу сказати, що рівень змагань та організація турніру є досить на високому рівні. Ми стараємося тримати планку та зробити новий крок у розвитку бодібілдингу у нашому місті», – каже він.

Додамо, що серед запрошених гостей були одні з кращих атлетів України, а саме: Роман Ющенко, Ярослав Верба, Сергій Бабчук, Влад Сухоручко та президент Львівської федерації УБПФ, чемпіон України і один з найвідоміших культуристів Львова Юрій Федишин.

Кульмінацією турніру стали гостьові виступи найкращих спортсменів світового рівня, котрі є найбільш медійні та відомі серед шанувальників спорту. Також на турнірі була представлена щорічна виставка в галузі фітнесу, велнесу і здорового способу життя.

Фото автора та Юрія Федишина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *