ОСТАННІ НОВИНИ

6 вихованців ЛКП «Лев», які шукають теплу домівку

Юлія Шпак

|

Львів’ян просять допомогти прилаштувати собачок, які шукають домівки, а зараз перебувають в ЛКП «Лев». Про це комунальне підприємство повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

 

«Крихітний той-тер’єр чи мужній та мудрий красень породи німецька вівчарка, усі вони ніжні та віддані, немов діти. Ці собаки дуже різні, проте їх усіх об’єднує любов та довіра до людини і мрія про теплий дім та довгі прогулянки з улюбленим господарем. Мрієте стати сім’єю для когось із цих чудових собак? Звертайтеся в ЛКП «Лев», ми з радістю допоможемо знайти вам найкращого чотирилапого друга! А наші собаки будуть безмежно вдячні вам за репост!», – йдеться у повідомленні.

Маленьке чудо – Бімба. Метис той-тер’єра, непосидючий енерджазер. Весела, життєрадісна, з дзвінким голосочком, спокійна лише тоді, коли притулиться до людини. Диванний варіант собачки.

Красень Мухтар, виважений зрілий красень. Мухтар був домашнім, але з невідомих причин опинився на вулиці. сумує за дружбою з людиною, тож віддаємо тільки у найкращі руки!

Шерлі. Наша фотомодель. Метис лайки. Молода красуня-вовчицяз виваженим характером, пильна, здібна до навчання, може жити у вольєрі.

Тесса, крихітне чудо, яке чомусь блукало собі в такий холод вулицями Львова. Наразі трішки налякана, але обре адаптується. Спокійно, чемно гуляє на повідку.

Пен, молодий довгоногий красень, пильно охоронятиме свою нову родину, вірно служитиме за любов та опіку.

Бурка, молода собака, яка може жити в родині, де є діти, що люблять тварин. Бажаний варіант поселення: у квартирі. До речі, саме після нашого грумінгу вона стала таке біленька та пухкенька.

Додамо, ознайомитися з цими чудовими чотирилапими можна в ЛКП «Лев»: Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545. Працюємо щодня без вихідних з 8:00 до 20:00!

Фото: Ірина Шелест

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *