ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії запевняють, що снігоприбиральна техніка працює щоночі

Олександр Косик

|

Комунальні служби і техніка, задіяні до прибирання міста в зимовий період, щоночі працюють в черговому режимі: прибирають і посипають тротуари, вулиці і головні магістралі та підйоми. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

«Усі комунальні служби розпорядженням міського голови Львова переведені на зимовий режим роботи. Відповідно, в кожному районі є чергова техніка, яка може бути задіяна до прибирання від снігу. Щоночі здійснюють об’їзд території і, за необхідності, прибирають вулиці і тротуари від снігу, посипають головні магістралі й підйоми. Зокрема минулої ночі по районах чергували 34 одиниці техніки, для посипання доріг і тротуарів було використано 26 м3 піскосуміші. У такому ж режимі працюватимуть усі служби і техніка цієї ночі: чергуватимуть працівники ШРП, техніка, щоб оперативно прибрати місто і забезпечити проїзд для автомобілів і прохід для пішоходів», — повідомила директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк.

Нагадаємо, загальна кількість техніки, яка буде задіяна для прибирання міста в зимовий період, становить 135 одиниць. Для посипання доріг і тротуарів буде використано піскосуміш та сіль, а в Галицькому районі, як експеримент, — реагент — бішофіт і кальцій-хлорид.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *