ОСТАННІ НОВИНИ

АТП №1 отримало перші 5 автобусів «Електрон»

Юлія Шпак

|

Вчора, 20 листопада, Львівське комунальне АТП №1 отримало першу партію придбаних цьогоріч автобусів «Електрон». Про це йдеться на сайті АТП-1.

 

Як повідомив директор ЛК АТП №1 Орест Хамула, СП «Електронтранс» передало підприємству перші п’ять автобусів «Електрон», які вже прибули на територію автопарку. Автобуси «Електрон» довжиною 12 метрів вміщують понад 100 пасажирів і повністю пристосовані для перевезення маломобільних – людей з інвалідністю, батьків з дитячими візками. Крім того, станом на сьогодні АТП №1 отримало вже 78 автобусів МАЗ, а до кінця тижня постачальник планує передати ще десять.

Нагадаємо, АТП №1 підписало угоду з АБ «Укргазбанк» на придбання автобусів на умовах фінансового лізингу. Як повідомляв Львівський портал, до кінця року автопарк АТП №1 загалом поповниться 150 дванадцятиметровими автобусами. Вартість одного автобуса МАЗ з розмитненням становить 122 тис. євро, «Електрон» – 147 тис. євро.

Перші МАЗи вийшли на дороги Львова 18 вересня. Їх залучили на маршрути №46 та №3А. Також Львівський портал повідомляв, що «Електрон» затримує поставку автобусів для Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *