ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали контрабанду комп’ютерних деталей на 200 тисяч

Олена Карп'юк

|

Вчора, 17 листопада, у пункті пропуску «Шегині» митники затримали 28-річного мешканця Львівщини, який намагався незаконно провезти більше 400 жорстких дисків пам’яті до ноутбука. Про це Львівському порталу повідомили у ДФС Львівщини.

 

Мікроавтобус «Renault Trafic» під керуванням 28-річного мешканця Львівщини заїхав із Польщі у пункт пропуску «Шегині» через смугу «червоний коридор».

«Після заповнення митної декларації водієм та пасажирами було встановлено, що один із пасажирів  задекларував 200 штук жорстких дисків пам’яті до ноутбука загальною вартістю 1060 євро. З метою перевірки достовірності даних заявлених у митній декларації, транспортний засіб було скеровано у місце поглибленого огляду. У салоні автомобіля в дорожній сумці та біля переднього місця пасажира митники виявили 418 штук жорстких дисків, а також  документи митних органів Республіки Польщі, згідно з якими вартість цього товару становить 31 440 польських злотих, що згідно з курсом НБУ  становить 229 934,58 гривень», – йдеться в повідомленні.

За цим фактом складено протокол  за ознаками порушення митних правил, передбаченого ст. 472 Митного кодексу України. Весь товар вилучили, а справу скерують до суду.

Фото: ДФС Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *