ОСТАННІ НОВИНИ

Авторинок на Перфецького забудують 8 багатоповерхівками

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 16 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив детальний план території у районі вул. Л. Перфецького. Він передбачає будівництво двох житлових комплексів, які складатимуться з 8 багатоповерхових будинків. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Проект детального плану охоплює територію, орієнтовною площею 3,04 га. Згідно з генпланом міста та з зонінгом Франківського району, ці території у районі вул. Перфецького належали до ділових та торгівельних зон, а також до зони комунальних об’єктів (тепломережі, каналізації, водопостачання тощо).

Тож аби звести тут житло, мерія перевела частину землі у зони Ж-3, Ж-4 – території змішаної багатоквартирної та громадської забудови. Проектована житлова територія займатиме майже 1 га або 30% детального плану.

Відтак у районі вул. Л. Перфецького зведуть два житлові квартали:

  • комплекс А – чотири житлові будинки на 7-13 поверхів із вбудованими об’єктами громадського призначення та підземним паркінгом. У новому кварталі пропонують збудувати 156 квартир, а розрахований він на 344 нових мешканців;
  • комплекс Б – чотири житлові будинки на 7-9 поверхів із вбудованими і прибудованими об’єктами громадського призначення та підземним паркінгом. Квартал складатиметься з 179 квартир, а розрахований він на 393 нових мешканців.

Ці житлові квартали матимуть підземний одно- та дворівневий паркінг, гостьові автостоянки та відкритий внутрішній двір. При цьому детальний план території не передбачає будівництво жодного навчального закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *