ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора у Львові стались дві розшукові аварії за участі п’яних водіїв

Олександр Косик

|

Цієї ночі у Львові трапилися дві розшукових ДТП. В обидвох задіяні водії з алкогольним сп’янінням. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

 

На вулиці Личаківській відбулася ДТП між автомобілями Land Rover та таксі Skoda Octavia. Водій останньої втік. Зі слів водія позашляховика, втікач був неадекватним. Під час оформлення усіх матеріалів інспектор помітили, що раніше згаданою вулицею їде автомобіль Skoda Octavia з ушкодженнями характерними для ДТП. Це був саме той учасник, який втік. Патрульні наздогнали його. Водій пояснив, що вчинив аварію і втік, бо п’яний. Пристрій драгер показав рекордний за цей тиждень результат – 3 проміле. На чоловіка склали протоколи за скожну ДТП, за втечу з місця ДТП та за керування у нетверезому стані.

Другий випадок трапився на Сихові. Там нетверезий водій вчинив дві ДТП в проміжку до 10 хвилин. Перша аварія сталася на перехресті вулиці Хоткевича та проспекту Червоної Калини о 22 годині. Зіткнулися автомобілі Skoda Fabia та Volkswagen Golf. Останній покинув місце події. Патрульні почали оформляти ДТП, передавши в орієнтування втікача. Та буквально за лічені хвилин почули у рацію про ще одну ДТП неподалік. На вулиці Хоткевича втікач вдарив автомобіль Volvo V50 і там вже і лишився. При спілкуванні водія виявили ознаки алкосп’яніння, однак, від перевірки він відмовився. На нього склали чотири протоколи: два за скоєні ДТП, за втечу з місця аварії і керування напідпитку. Автомобіль винуватця евакуювали, оскільки він стояв з порушенням ПДР і перешкоджав руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *