ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада Львова продасть на аукціоні чотири земельні ділянки

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 8 листопада, під час сесії Львівської міської ради депутати затвердили експертну грошову оцінку чотирьох земельних ділянок, які згодом продадуть на аукціоні. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

На земельні торги виставлять чотири ділянки, розташовані у Сихівському, Франківському і Шевченківському районах. Від їхнього продажу міська рада отримає щонайменше 20,8 млн грн.

На аукціоні продадуть земельну ділянку на вул. Трускавецькій – вул. Академіка Я. Підстригача площею 0,89 га. Стартову ціну продажу встановили на рівні 8 086 392 грн. Цільове призначення ділянки – для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови. Продати її планують під зведення й обслуговування гуртівень-складів.

Земельна ділянка на просп. Червоної Калини, 2-А площею 0,84 га. Її стартова ціна 7 700 732 грн. Цільове призначення ділянки – для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства. На цій ділянці пропонують розмістити багаторівневий паркінг.

На просп. Червоної Калини, 2-А продадуть ще одну ділянку площею 0,34 га. Її стартова ціна складає 3 079 838. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій. На цій ділянці пропонують розімсти придорожній сервіс.

Також на торгах продадуть земельну ділянку на вул. Брюховицькій, 143. Її площа становить 0,14 га, стартова ціна – 1 964 834 грн. Цільове призначення – для будівництва і обслуговування 4-поверхового житлового будинку із вбудованими автостоянками. На ділянці пропонують звести чотириповерхівку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *