ОСТАННІ НОВИНИ

Два приміщення на площі Ринок продадуть на аукціоні

Наталя Дуляба

|

Львівська міська рада дозволила виставити на аукціон два приміщення на перших поверхах у будинках №12 та №13 на площі Ринок. «За» відповідну ухвалу сьогодні, 8 листопада, під час сесії проголосували 47 депутатів. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Мерія продасть на аукціоні нежитлові приміщення першого поверху площею 28,4 кв м на площі Ринок, 12, а також 44,5 кв м першого поверху на площі Ринок, 13. Наразі стартова ціна об’єктів ще не відома.

Як йдеться у пояснювальній записці до проекту ухвали, обидва об’єкти є фактично одним приміщенням, тому на аукціон їх виставлятимуть одним лотом.

Сам будинок на площі Ринок, 12 відомий як кам’яниця Ґлячівська, а на площі Ринок, 13 – як кам’яниця Алембеківська. Обидві споруди є пам’ятками архітектури, які звели у XVI столітті. Також вони розташовані у межах території, що внесена до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Нагадаємо, нещодавно Львівська міська рада продала за 5 млн грн підвальне приміщення на площі Ринок, 31. Його купило ТзОВ «Холдинг «Гранд Готель», власником якого є бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *