ОСТАННІ НОВИНИ

«Врятувати від забуття»: молодих істориків запрошують до участі у конкурсі мультимедійних проектів

Юлія Шпак

|

Молодь Львівщини запрошують до участі у щорічному одинадцятому Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття» (анімаційні роботи молодих істориків).  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Метою конкурсу є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, долання історичних міфів.

Умови конкурсу:

– У конкурсі можуть брати участь учні старших класів, студенти, молоді вчителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. На конкурс можуть подавати як індивідуальні так і групові проекти;

– До участі у конкурсі приймають мультимедійні проекти – аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики у форматі  «.avi»;

– Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин;

– На початку відеороботи потрібно вказати назву матеріалу та його авторів;

– Авторський текст виконується українською мовою;

– До роботи необхідно долучити окремим файлом у форматі .doc анкету;

– Подані на Конкурс матеріали не рецензуються і не повертаються;

– При використанні у мультимедійних проектах кадрів з фільмів, репортажів та інших відеоматеріалів, які не були зняті авторами проекту, необхідно зазначити автора відеоматеріалу.

Конкурсні роботи та анкету учасника (учасників) необхідно надсилати на адресу : [email protected] до 1 грудня 2018 року. Упродовж грудня 2018 року – січня 2019 року роботи переглядатимуть фахівці Інституту історії НАН України і кращі з них у присутності авторів винесуть на розгляд Конкурсної комісії. Відзначення переможців відбудеться наприкінці січня 2019 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *