ОСТАННІ НОВИНИ

«Оскар» для Парус Development  від INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS

Омелян Шевчук

|

Свою перемогу святкує компанія Парус Development після того, як були оголошені переможці премії INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS,  25 жовтня у Лондоні. Цю всесвітньо відому міжнародну нагороду отримують за найвищий рівень своїх досягнень спеціалісти та компанії, які працюють у сфері житлової та комерційної нерухомості. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Парус Development.

Конкурс традиційно оцінюється незалежною групою з 80 висококласних фахівців сфери нерухомості, що фокусують свою увагу на дизайні, якості, інноваційних технологіях, оригінальності, еко-доброзичливості і безпеки проектів. До складу журі входять міжнародні судді найвищого рангу, які працюють під патронатом членів верхньої палати парламенту Великобританії – Палати лордів.

Парус Development було запрошено на європейський тур INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS,  як переможця, який набрав найбільшу кількість балів в категорії «Архітектура багатоквартирного будинку». Компанія стала лідером, представивши свої проекти Парус та Парус LIFE у єдиному комплексі.

Журі експертів назвало проект кращим об’єктом нерухомості України у напрямку архітектури. Це підтверджує той факт, що проект досяг своєї мети – інтегрувати естетичні аспекти дизайну з інфраструктурою будинку так, аби власники квартир отримали абсолютний комфорт у поєднанні з вишуканою архітектурою.
Одним із основних прикладів такого поєднання є комерційні приміщення з панорамними вікнами від підлоги до стелі з загальною протяжністю вітрини у 70 метрів.

«Заручившись досвідом західних колег та використовуючи останні інноваційні рішення, ми досягли того, що наш впізнаваний стиль став знаковим для міста. Нам вдалось вивести архітектуру Львова на якісно новий рівень. Вірю в те, що ми не просто будуємо, а змінюємо світ на краще – ось, що справді важливо», – прокоментував директор, співзасновник та інвестор компанії Парус Development Олег Манзій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *