ОСТАННІ НОВИНИ

У Бориславі водій за півгодини збив двох пішоходів і втік із місць ДТП

Омелян Шевчук

|

В Бориславі протягом півгодини водій легковика вчинив наїзди на двох пішоходів та втік з місця ДТП. Обидва потерпілі зазнали ушкоджень і були госпіталізовані у лікарню. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацполіції Львівщини.

 

За даними правоохоронців, у Бориславське відділення поліції 3 листопада надійшло повідомлення про те, що о 22.06 на вулиці Івасюка легковий автомобіль здійснив наїзд на людину та поїхав з місця події.

Пішохід, 60-річний місцевий мешканець, був доставлений у лікарню, де медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітки, закритий перелом ноги та численні садна на тілі.

Менше ніж за півгодини, о 22.23, аналогічний випадок стався на вулиці Петлюри. Водій автомобіля наїхав на 35-річного жителя Борислава, спричинивши йому черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітки та інші ушкодження. І теж втік з місця ДТП.

Працівники поліції встановили, що до скоєння обох наїздів причетний 24-річний місцевий мешканець, який керував автомобілем «Сеат».

Відкрито кримінальне провадження. Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *