ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі поранено двох українських захисників

Омелян Шевчук

|

Упродовж минулої доби, окупанти 24 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому, противник 5 разів застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. У ході бойових дій поранено двох військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ООС.

 

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, на Луганському напрямку, поблизу населеного пункту Нижнє, вночі ворог обстріляв опорні пункти Об’єднаних сил з артилерії калібру 122 мм, та, приблизно в той же час, відкривав вогонь в районі Кримського з мінометів калібру 82 та 120 мм.

Два випадки застосування окупантами мінометів зафіксовано також поблизу Золотого.

Крім того, протягом минулої доби, ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Новоселівка Друга, Авдіївка, Піски, Новотроїцьке, Березове, Новомихайлівка, Старогнатівка, Павлопіль, Водяне, Гнутове, Лебединське та Широкине. Вогонь з важкого озброєння у цих випадках не вівся.

У ході бойових дій поранено двох військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил.

Від початку цієї доби зафіксовано обстріл позицій Об’єднаних сил в районі Авдіївки з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат з нашого боку немає.

За даними розвідки, 31 жовтня 4-х осіб зі складу російських окупаційних військ поранено.

Докладніше про події в районі проведення операції буде поінформовано під час щоденного брифінгу представника Об’єднаних сил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *