ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському аеропорту урочисто зустріли чемпіонів «Ігор Нескорених»

Олександр Косик

|

Вчора, 30 жовтня, учасники «Ігор Нескорених» Львівщини прибули в Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, де на них чекали уболівальники, рідні та друзі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

До складу Національної збірної команди України на Invictus Games 2018 увійшли троє представників Львівщини: Богдан Оксентюк, Сергій Шимчак та тренер зі стрільби з лука Олена Паламарчук.

Чемпіонів зустріли усмішками, обіймами та вигуками “Героям Слава”, після чого усі присутні спільно виконали Державний Гімн України.

«Хочемо подякувати за цю підтримку, це дуже мотивує. Нас підтримували на змаганнях у Сіднеї, зокрема діаспора, нас гучно зустріли у столиці, і сьогодні, у Львові така тепла зустріч. Усе це надихає на подальший розвиток», – зазначив Богдан Оксентюк.

Довідка

Впродовж 20-27 жовтня, австралійському Сіднеї тривали міжнародні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час бойових дій Invictus Games (Ігри Нескорених). Українці привезли із Сіднею 7 золотих та 10 срібних медалей. 15 учасників української команди протягом 5 місяців тренувались та вибороли 5 місце у медальному заліку.

Богдан Оксентюк (ветеран Національної гвардії України, учасник АТО з 2014 по 2018 рік) став володарем золотої медалі з легкої атлетики (біг на 1500 м), срібної та бронзової медалей з плавання (50 та 100 метрів вільним стилем). Сергій Шимчак (ветеран Збройних сил України, учасник АТО у 2014-2015 роках) виборов «золото» в командних змаганнях зі стрільби з лука та посів 4 місце у велоспорті (категорія Men’s Road Cycling IRB1).

Наступні «Ігри Нескорених» пройдуть у Голандії у 2020 році.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *