ОСТАННІ НОВИНИ

У області створили 11 лісових заказників місцевого значення

Дарина Смеречанська

|

Під час сесії Львівської обласної ради депутати з метою збереження та відтворення цінних деревних насаджень та природного біорізноманіття області підтримали створення 11 лісових заказників місцевого значення в межах ОКС ЛГП «Галсільліс». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

 

Зокрема, рішенням обласних депутатів створили заказники: «Вислобоки» у Кам’янка-Бузькому районі, «Ангелівка» у Буському районі, «Сможанка» у Сколівському районі, «Гаївка» у Дрогобицькому районі, «Верхнє» у Турківському районі, «Моршинське узлісся» у Стрийському районі, «Підлипницький» у Жовківськомурайоні, «Під Закладом» у Миколаївському районі, «Білий берег» у Перемишлянському районі, «Бачина» у Старосамбірському районі та «Нивки» у Сокальському районі.

З переліком територій та об’єктів, на яких створюються об’єкти природно-заповідного фонду місцевого значення можна ознайомитися тут.

Як повідомляв Львівський портал, депутат Львівської обласної ради Іван Собко пропонує найняти охоронну фірму для того, щоб вберегти від масових рубок лісництва Старосамбірського району, які мають включити до нацпарку.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *