ОСТАННІ НОВИНИ

Водіїв Львівщини закликають підготувати свої автомобілі до зими

Юлія Шпак

|

Служба автомобільних доріг у Львівській області просить водіїв підготувати свої автомобілі для експлуатації в осінньо-зимовий період, а саме: змінити літні шини на зимові для безпечного пересування дорогами взимку. Про це повідомляє прес-служба відомства.

 

Зазначається, що за даними Львівського регіонального метеорологічного центру найближчим часом очікується погіршення погодних умов: пройдуть дощі з мокрим снігом, очікуються пориви вітру, заморозки. На Прикарпатті очікується сніг, хуртовини, можливе утворення снігового покриву та ожеледиця на автомобільних дорогах.

«У зв’язку із погіршенням погодних умов, з 23.10.2018 року на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення в гірській місцевості дорожниками здійснюватиметься цілодобове чергування. При необхідності підрядниками здійснюватиметься чистка покриття проїзної частини автомобільних доріг та оброблення її протиожеледними матеріалами», – йдеться у повідомленні.

Також  Служба автомобільних доріг у Львівській області просить водіїв підготувати свої автомобілі для експлуатації в осінньо — зимовий період, а саме: змінити літні шини на зимові для безпечного пересування автомобільними дорогами взимку, бути уважними під час руху, дотримуватися швидкісного режиму та безпечної дистанції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *