ОСТАННІ НОВИНИ

В АТП-1 кажуть, що експериментальний маршрут на Рясне заповнений лише на третину

Олена Карп'юк

|

Із 18 жовтня у Львові запрацював експериментальний автобусний маршрут, який з’єднує мікрорайон Рясне із приміським вокзалом. Наразі середня заповненість автобусів становить 30%. Про це Львівському порталу повідомили в АТП-1.

 

За результатами першого тижня роботи АТП-1 також доопрацювало графік руху автобусів за експериментальним маршрутом та оприлюднило графік на робочі дні та суботу.

Нагадаємо, експериментальний маршрут на Рясне працюватиме протягом трьох наступних місяців, на ньому курсують 12-метрові білоруські МАЗи. Наразі він не має номера, втім згодом він може отримати номер 49-А.

Як повідомляв Львівський портал, цими вихідними мешканці Рясного вийшли на акцію протесту, оскільки вважають, що в мікрорайоні виникла транспортна блокада. Вони вимагали збільшити у ранковий час кількість маршруток, що курсують у напрямку Рясного, продовжити рух автобуса №6А до 23:00 год. Також жителі просили відновити маршрути №49, 30, 12, 54.

Також мешканці Рясного створили електронну петицію до міськради Львова, у якій просять владнати транспортний колапс мікрорайону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *