ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові іноземці викрали турка і за його звільнення вимагали 100 тисяч доларів

Олена Карп'юк

|

Вчора ввечері, 21 жовтня, у Галицький відділ поліції надійшло повідомлення про викрадення громадянина Туреччини. За словами заявника, невідомі, погрожуючи зброєю, посадили чоловіка в автомобіль та повезли у невідомому напрямку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

 

Під час оперативних заходів правоохоронці затримали трьох зловмисників, причетних до викрадення 35-річного громадянина Туреччини та вимагання коштів за його звільнення.

«Викраденого іноземця звільнено, зараз загрози його життю та здоров’ю немає. Особи зловмисників встановлені – це двоє громадян Азербайджану віком 26 та 27 років, а також 40-річний громадянин Туреччини. Невдовзі суд обере їм міру запобіжного заходу», – розповів очільник поліції Львівщини Валерій Середа.

Попередньо встановлено, що 19 жовтня на площі Галицькій у Львові вони викрали 35-річного громадянина Туреччини та вимагали сто тисяч доларів за звільнення у його знайомого.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України та ч.2 ст.189 (вимагання) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до семи років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *