ОСТАННІ НОВИНИ

У «Грушеві» затримали українця, який заховав 340 грамів героїну у стелі іномарки

Юлія Шпак

|

На кордоні з Польщею затримали чоловіка, який заховав 340 грамів героїну заховав у стелі іномарки. Про це Львівському портал повідомили у прес-службі ДПСУ.

 

Сьогодні в пункт пропуску «Грушів», на в’їзд в Україну, прибув автомобіль «Volkswagen» під керуванням 39-річного громадянина України. Під час оформлення подорожуючого охоронці кордону з’ясували, що відносно особи є доручення іншого державного правоохоронного органу. Тому було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду транспортного засобу.

«Спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Держприкордонслужби, військовослужбовців Львівського загону, представників фіскальної служби та Нацполіції та залученням службового собаки під декоративною обшивкою стелі іномарки було знайдено 4 пакети з речовиною світло-коричневого кольору  загальною вагою 340 грамів. За результатами експрес-тесту встановлено, що знайдена речовина є героїном», – йдеться у повідомленні.

Наразі тривають слідчі дії. Товар вилучено встановленим порядком представниками державного компетентного органу. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів».

Фото: ДПСУ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *