ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня на Львівщині випаде перший сніг

Олена Карп'юк

|

Через проходження активних атмосферних фронтів від циклонічної депресії над Скандинавією та вторгнення холодної повітряної маси мешканців Львова та області попереджають про погіршення погодних умов протягом 24-25 жовтня. Про це Львівському порталу повідомили в Головному управлінні ДСНС Львівщини.

 

Протягом середи-четверга синоптики прогнозують на території Львівщини похолодання. 24 жовтня температура повітря становитиме 2-7 градусів тепла, 25 жовтня стовпчик термометра сягне до 3-8 градусів тепла. Вночі 25 жовтня можливі заморозки.

Також у Львові та області будуть пориви північно-західного вітру 17-22 м/с, а подекуди – навіть до 25-28 м/с. На зміну дощам прийде сніг, 24 жовтня – місцями сильний мокрий сніг та хуртовини, подекуди на дорогах – ожеледиця.

Надзвичайники закликають мешканців дотримуватись правил безпеки, а водіїв – дотримуватись швидкісного режиму, дистанції та відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Нагадаємо, в Карпатах перший сніг цього року випав наприкінці червня, а згодом – наприкінці вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *