ОСТАННІ НОВИНИ

Цими вихідними прикордонники затримали 5 нелегалів

Олександр Косик

|

Впродовж вихідних днів прикордонники Мостиського загону завадили незаконно дістатися Польщі п’ятьом незаконним мігрантам. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

Прикордонники відділу «Краківець», за випереджувальною інформацію від місцевих мешканців затримали двох вихідців з північної Африки. Жителі села повідомили про двох незнайомих чоловіків у прикордонні, розшукати ймовірних порушників вдалось за 100 метрів від кордону. Громадян Марокко, 1997 та 1999 років народження затримано в адміністративному порядку до рішення суду.

Згодом на ділянці відповідальності відділу «Шегині», також  завдяки інформації від мешканців прикордоння правоохоронці затримали двох громадян Ганни. Чоловік та жінка пішки прямували до Польщі, в обхід пункту пропуску. При собі в чоловіка, 1989 року народження, був паспорт з відміткою про дозвіл на тимчасове проживання, жінка документів не мала, лише перепустку з одного із українських вишів.

Через деякий час співробітникам відділу «Шегині» знову довелося реагувати на обстановку і знову завдяки пильності місцевих жителів. Неподалік від місця попереднього затримання, на підступах до кордону було затримано громадянина Республіки Білорусь. Чоловік, 1976 року народження також сподівався обійти пункт пропуску та незаконно перейти українсько-польський кордон.

Стосовно усіх затриманих громадян складено документи справ про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Рішення прийматиме суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *