ОСТАННІ НОВИНИ

Стільки скарг, скільки сьогодні маємо на медицину катастроф, ми в житті не отримували, - Микичак

Соломія Григор'єва

|

Директорка департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак вкотре наголошує на тому, що не задоволена керівництвом Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, проте наразі це не призводить до жодних результатів.

 

«Що стосується медицини катастроф, то тут велика проблема з управлінням. Керівник (Володимир Похмурський – ред.) не зумів знайти спільну мову з колективом. Найбільше проблема для мене – це страшенно розсварений колектив. Це страшенно впливає на роботу. Там в середині структури стільки конфліктів відбулося, що зараз ми просто не бачимо ефективності від роботи. Стільки скарг, скільки ми сьогодні маємо на медицину катастроф, ми в житті не отримували. Стандартно скаржаться на доїзд, проте зараз більше скарг на якість обслуговування (чого раніше не було)», – розповіла під час зустрічі з журналістами директорка департаменту, передає кореспондент Львівського порталу.

Також директорка департаменту каже, що структура у Львові має великі проблеми з відсутністю водіїв, проте це питання цьому не вирішується. Ніде оголошень про пошук водіїв «швидких» не поширюється.

Зазначимо, що директором Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Похмурський є близько двох років. Його кандидатуру Ірина Микичак запропонувала сама, проте зараз неодноразово визнає, що вробила помилку.

Комісія обласної ради неодноразово заслуховувала Похмурського, критикували його бездіяльність, проте до жодних результатів це не привело.

Фото: tvoemisto.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *