ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Рясного просять мерію владнати транспортну проблему мікрорайону

Олена Карп'юк

|

Мешканці Рясного просять міську раду вирішити транспортну проблему, оскільки в мікрорайоні виник транспортний колапс. Відповідну електронну петицію зареєстрували у Єдиній системі місцевих петицій сьогодні, 22 жовтня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Автор петиції активіст Роман Дуда просить міську раду відновити маршрути №49, що сполучав мікрорайон із вул. Привокзальною; №12, що з’єднував мікрорайон із лікарнею швидкої медичної допомоги; №11, завдяки якому можна доїхати на Сихів.

Водночас мерію просять розпочати роботи із будівництва транспортних магістралей: Рясне – Левандівка, Рясне – вул. Тунельна – вул. Малоголосківська – Галицьке перехрестя, а також запустити тролейбус до мікрорайону.

Для того, щоб Львівська міська рада розглянула цю петицію, необхідно, щоб вона набрала 500 голосів.

Нагадаємо, що запуск тролейбуса у мікрорайон міська рада передбачила ще у прийнятій взимку цього року Стратегії розвитку Рясного.

Цими вихідними мешканці Рясного вийшли на акцію протесту, оскільки вважають, що в мікрорайоні виникла транспортна блокада. Вони вимагали збільшити у ранковий час кількість маршруток, що курсують у напрямку Рясного, продовжити рух автобуса №6А до 23:00 год. Також жителі просили відновити маршрути №49, 30, 12, 54.

Як повідомляв Львівський портал, із 18 жовтня у Львові запрацював експериментальний автобусний маршрут, який з’єднує мікрорайон Рясне із приміським вокзалом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *