ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Львівщини здали правоохоронцям 166 одиниць зброї

Олена Карп'юк

|

До кінця жовтня мешканці Львівщини мають можливість добровільно звернутися у підрозділи поліції,  щоб здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, які зберігаються незаконно, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Від початку місячника мешканці Львова та області здали правоохоронцям 166 одиниць зброї, зокрема:

  • Нарізної армійських взірців – 14 од.
  • Мисливської нарізної – 9 од.
  • Мисливської гладкоствольної – 142 од.
  • Холодної – 1 од.

Також громадяни віддали поліцейським 51 одиницю газових пістолетів, револьверів, 32 одиниці пристроїв травматичної дії, а також 175 боєприпасів.

Місячник добровільної здачі зброї на Львівщині проводиться з метою протидії незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, вибухових речовин, а також профілактики злочинів з їхнім використанням, виявлення та перекриття каналів надходження у кримінальне середовище.

Під час місячника мешканці Львівщини можуть звернутись в органи внутрішніх справ (у відділи, відділення поліції або безпосередньо до працівників поліції) та здати зброю, спецзасоби, боєприпаси чи вибухові речовини, що зберігались у них неналежним чином – без дозволів, реєстрації тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *