ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 35-річний чоловік облаштував у своєму домогосподарстві нарколабораторію

Юлія Шпак

|

Правоохоронці Львівщини викрили зловмисника, який у своєму домогосподарстві облаштував нарколабораторію. Вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин за цінами «чорного ринку» становить понад 150 000 гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно з працівниками Дрогобицького відділу поліції викрили підпільну нарколабораторію, яку організував 35-річний житель міста Дрогобич.

«Під час санкціонованого обшуку в господарських приміщеннях зловмисника виявлено і вилучено обладнання та інгредієнти для виготовлення психотропної речовини «амфетамін», а саме: колби, трубки, хімічні реактиви, розчинники, фольгу, градусники, шприци, чималу кількість порошкоподібної речовини, схожої на амфетамін.Також у будинку зберігалися поліетиленові пакети та пластикові ємкості з речовиною зеленого кольору рослинного походження, ззовні схожою на канабіс, прекурсори, фольгові згортки та  електронні ваги», – йдеться у повідомленні.

Вилучені обладнання та речовини скеровані на експертизу. Загальна вартість виявлених наркотиків за цінами «чорного ринку» становить понад 150 000 грн.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, призначено експертизи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *