ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прийматиме Чемпіонат світу з бодібілдингу

Дарина Смеречанська

|

Львівщина готується приймати Чемпіонат світу з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу WABBA INTERNATIONAL, на який приїде до 400 атлетів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

«Чемпіонат світу – знаменний захід, і ми здобули право проводити такий чемпіонат завдяки досягненням наших спортсменів та високому рівні усіх попередніх змагань. Ми виконали всі умови та вимоги, попри конкуренцію з боку Афін та Барселони. Розглядаємо дві арени, де може відбутися чемпіонат, і ми очікуємо представників із 50 країн-учасників», – зазначив керівник Української федерації бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу WABBA України Святослав Шеремета.

Чемпіонат відбудеться 14-16 червня 2019 року. На відміну від кубків Європи чи локальних чемпіонатів у Чемпіонаті світу буде категорія «Професіонали», позмагатись в якій приїжджають зірки світового рівня. Окрім того, 18 листопада на Львівщині відбудеться також Відкритий чемпіонат України WABBA 2018, що стане генеральною репетицією перед чемпіонатом світу 2019 року.

Довідка

WABBA — всесвітня аматорська асоціація бодібілдингу — була створена легендою бодібілдингу, конкурентом Арнольда Шварценеггера, чемпіоном Сержем Нубретом ще в 1975 році після змагань «Містер Олімпія». З того моменту, WABBA стала однією з найбільших федерацій бодібілдингу у Світі. WABBA України була створена 2009 року й сьогодні провадить свою діяльність по всій країні. Найбільшими здобутками федерації є перше командне місце на найпрестижнішому турнірі MR. & MS. UNIVERSE 2017 року та проведення Відкритого чемпіонату Європи WABBA INTERNATIONAL 2018 року у м. Львові

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *