ОСТАННІ НОВИНИ

В середньому вибухотехніки Львівщини тричі на день виїжджають на перевірку об’єктів

Олександр Косик

|

З початку року вибухотехніки Нацполіції Львівщини в середньому тричі на день виїздили на місця подій. Загалом протягом дев’яти місяців правоохоронці здійснили 879 обстежень різних об’єктів та прилеглих до них територій. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Спеціалісти-вибухотехніки Львівської області за цей період 114 разів брали участь в оглядах місць, де були виявлені вибухонебезпечні матеріали або предмети, 9 разів – місць, де вже сталися вибухи або пожежі.

За участі вибухотехніків вилучено майже 1 415 грамів вибухових речовин та 366 боєприпасів. І з них – 125 ручних гранат  та 232 артилерійські боєприпаси або їх частини.

Фахівців підрозділу регулярно залучали до заходів, спрямованих на убезпечення життя та здоров’я громадян. Зокрема, вони провели 331 профілактичне обстеження місць масового перебування людей.

За три квартали поточного року львівські правоохоронці отримали 149 анонімних повідомлень про «мінування» державних установ, торгових і офісних центрів тощо.  Перевіряючи отриману інформацію, вони оглянули 162 об’єкти та території, прилеглі до них, загальна площа яких становить майже 1 476 тисяч квадратних метрів. Жодних підозрілих предметів вибухотехніки там не виявили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *