ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию 15 вогнеборців гасили пожежу у багатоквартирному житловому будинку

Юлія Шпак

|

У Стрию вогнеборці ліквідували пожежу у багатоквартирному житловому будинку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

 

Так, 16 жовтня о 15:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Стрий на вул. 22 Січня,11 Пожежа виникла на даху двоповерхового цегляного багатоквартирного житлового будинку, розміром 80х30.На місце пожежі негайно були відправленні підрозділи ДСНС Львівщини.

Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання. Через сильне задимлення спричинене пожежею вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання.

Завдяки професійним діям вогнеборців та своєчасному залученню сил і засобів, вдалося не допустити розповсюдження вогню і тим самим врятувати житловий будинок від знищення. Пожежу локалізували о 15:49 та ліквідували о 16:15 в складі ланки газодимозахисної служби.

Вогнем знищено дах на площі 150 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 50 кв.м, пошкоджено дах на площі 30 кв.м. До ліквідації займання залучалось 5 одиниці спецтехніки та 15 чоловік особового складу. Причина виникнення займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *