ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали головного лікаря поліклініки, який вимагав хабар за працевлаштування ветерана АТО

Олександр Косик

|

Співробітники СБУ викрили на хабарі головного лікаря однієї з поліклінік, що підпорядкована управлінню охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України, передає Львівський портал.

 

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав від ветерана антитерористичної операції п’ятсот доларів США за працевлаштування медбратом у поліклініку.

Співробітники СБ України задокументували передачу «авансу» на банківську картку зловмисника. Для отримання основної частини неправомірної вигоди у гривневому еквіваленті головний лікар «відрядив» свого знайомого-посередника.

Правоохоронці затримали обох зловмисників після отримання грошей в одному із нічних гральних закладів Львова, де вони “святкувати” оборудку. У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Вирішується питання повідомлення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Операція із викриття зловмисників проводилася спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Фото: СБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *