ОСТАННІ НОВИНИ

Стало відоме ім’я лікаря, що вимагав хабар від ветерана АТО

Олександр Косик

|

Після оприлюднення СБУ інформації про те, що головний лікар львівської поліклініки погорів на хабарі, мерія міста продзвонила всі медустанови Львова, щоб з’ясувати деталі. Усі головні лікарі, окрім Юрія Токарєва (лікаря 6-ї міської поліклініки), були присутні на робочому місці, з чого випливає, що саме він підозрюється в правопорушенні, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Як стало відомо з медіа, на отриманні неправомірної вигоди затримано головного лікаря однієї з міських поліклінік Львова. Відтак, управління охорони здоров’я ЛМР провело перевірку присутності головних лікарів медичних закладів міста на робочому місці. З невідомих причин відсутній головний лікар 6-ї міської поліклініки Львова Юрій Токарєв. Його телефон не відповідає.

Водночас в управлінні охорони здоров’я ЛМР повідомили, що два тижні тому, 4 жовтня, головний лікар 6-ї міської поліклініки Львова Юрій Токарєв подав заяву на звільнення з займаної посади за власним бажанням. Цю заяву було задоволено. Відтак згідно з чинним законодавством, у четвер, 18 жовтня, його останній робочий день», – йдеться у повідомленні ЛМР.

Додамо, що Юрій Токарєв 30 січня цього року вчинив резонансну ДТП на вулиці Винниченка у Львові. В березні його затримали п’яним за кермом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *