ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали 31-річного чоловіка, який вбив свою співмешканку

Юлія Шпак

|

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, який під час побутового конфлікту до смерті побив свою співмешканку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Так, 16 жовтня близько дев’ятої години ранку до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Сокальського району на дорозі, що веде у лісосмугу, було виявлене тіло жінки без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу померлої – нею виявилась 42-річна місцева мешканка. Оглядаючи тіло, поліцейські виявили сліди насильницької смерті – під час судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть настала внаслідок численних тілесних ушкоджень, нанесених в область голови та життєво важливих органів.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Проведеними оперативними заходами встановлено, що тілесні ушкодження загиблій наніс її 31-річний раніше судимий співмешканець під час конфлікту, що стався ввечері 13 жовтня. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *