ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська гімнастка Христина Погранична виборола «срібло» на Юнацьких Олімпійських іграх

Вероніка Рой

|

Львівська гімнастка Христина Погранична виборола срібну медаль на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор, які проходять в Буенос-Айресі (Аргентина). Про це у Facebook повідомляє Національний олімпійський комітет України.

 

Зазначається, що за підсумками виступів у чотирьох вправах – зі стрічкою, булавами, обручем і м’ячем 15-річна львів’янка набрала 65,100 балів, що дозволило їй піднятися на другу сходинку п’єдесталу в олімпійському Буенос-Айресі.

Детальніше  про історію успіху юної львівської гімнастки Христини Пограничної, читайте у матеріалі матеріалі Львівського порталу: «До оміряного Олімпу».

Нагадаємо, першу золоту медаль на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор виборола українська фехтувальниця Катерина Чорній. Згодом їй вдалось вибороти і друге «золото» вже у командному заліку.

Також український дзюдоїст Олег Вередиба приніс українській збірній першу нагороду на Юнацькій Олімпіаді в Буенос-Айресі. У ваговій категорії до 55 кг він завоював «бронзу». Ще одну золоту медаль Україні приніс  веслувальник Іван Тищенко.

Як повідомляв Львівський портал, борчиня зі Львівщини Оксана Чудик стала срібним призером Юнацької Олімпіади в Буенос-Айресі.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *