ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поліцейські затримали двох чоловіків, які намагались пограбувати будинок

Юлія Шпак

|

На Львівщині працівники поліції охорони затримали зловмисників, котрі намагались обікрасти будинок. Про це повідомляє Управління поліції охорони у Львівській області.

 

Так, 15 жовтня о 01.50 на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони у Львівській області поступила інформація від мешканця міста Дрогобич про те, що в помешкання його сусіда проникли невідомі.

«За вказаною адресою негайно було скеровано групу реагування. Обстежуючи будинок, поліцейські виявили зламане вікно, заблокували об’єкт та викликали працівників патрульної поліції. З дозволу власників правоохоронці обстежили будинок та виявили на горищі двох осіб, які намагалися викрасти матеріальні цінності з помешкання. Їх особи встановлені – ними виявились мешканці Дрогобича віком 26 та 36 років», – йдеться у повідомленні.

Зараз затриманих перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів, вирішується питання про обрання для них міри запобіжного заходу та питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України.

За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, законодавством передбачено покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *