ОСТАННІ НОВИНИ

Цими вихідними львівські поліцейські працюватимуть у посиленому режимі

Олена Карп'юк

|

Від сьогодні, 12 жовтня, правоохоронці перейшли у посилений режим служби. І триватиме він до вівторка, 16 жовтня. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Протягом 12-16 жовтня у Львові та області мають відбутися понад 100 різноманітних урочистостей та культурно-просвітницьких заходів за участі великої кількості людей. Вони пов’язані із святкуванням дня святої Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та Дня українського козацтва.

Для забезпечення правопорядку  протягом цих вихідних працюватимуть поліцейські усіх підрозділів Нацполіції Львівщини. Вони нестимуть службу у посиленому режимі. Також збільшено кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, у посиленому режимі працюють й вибухотехніки та кінологи.

«Просимо громадян  бути максимально толерантними один до одного, не зловживати алкогольними напоями та не порушувати публічний порядок. Негайно повідомляйте на оперативну лінію «102» про виявлені підозрілі предмети чи можливі провокації. Також пам’ятайте про необхідність дотримуватись Правил дорожнього руху, і в жодному разі не сідайте за кермо напідпитку!», – зазначають правоохоронці.

Нагадаємо, цього року День захисника України припадає на неділю, 14 жовтня, відтак українці матимуть відразу три вихідних поспіль: від суботи і включно з понеділком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *