ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на Ярмарок органічної продукції

Омелян Шевчук

|

Вже завтра, 13 жовтня у Львові, на головній алеї парку Івана Франка стартує Ярмарок органічної та натуральної продукції. Усі охочі зможуть скуштувати та придбати натуральні та смачні продукти без хімії та домішок. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

На Ярмарок з’їдуться 35 виробників з західного регіону, а також працюватиме дитяча зона, де наймолодші відвідувачі зможуть взяти участь у цікавих екологічних заходах.

«Часто купуючи продукти, ми можемо побачити написи на етикетках: “біо-”, “еко-”, “органік-” На Ярмарку буде представлена справжня, сертифікована органічна продукція –  вироблена без використання хімічних добрив та пестицидів, ГМО, стимуляторів росту, гормонів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку та шкідливих харчових добавок. Крім того на ярмарок привезуть свою унікальну продукцію виробники карпатського регіону.  Це справжні натуральні продукти.  Їх не так легко знайти у крамницях міста та торгівельних мережах», – розповідають організатори.

Також відомо, що на Ярмарок приїдуть особливі гості. Асоціація APOLLO e.V. привезе 11 німецьких фермерів, які будуть обмінюватися досвідом з українськими колегами. Після Ярмарку вони відвідають органічні господарства Львівщини, Тернопільщини та Волині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *