ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засудили двох грабіжників з Миколаєва

Олександр Косик

|

У Львові оголосили вирок для 23-річного та 19-річного мешканців Миколаєва, які вчинили грабіж. Зазначимо, що один із правопорушників – раніше неодноразово судимий за злочини проти власності. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Так, подія трапилась цьогоріч у квітні на одній із вулиць у Львові. Як було встановлено, зловмисники у стані алкогольного сп’яніння, підійшли до 30-річного місцевого мешканця та побили його. Завдали кілька ударів по голові та тілу. Після цього чоловіки викрали сумку у потерпілого, у якій були гаманець з грошима та його особисті речі.

Під час досудового розслідування одному із підозрюваних обирався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а іншому – домашній арешт.

Вироком Шевченківського районного суду м. Львова лиходіїв визнано винними у вчиненні інкримінованого злочину.

Так, раніше судимому обвинуваченому призначено покарання у вигляді 4 років та 6 місяців ув’язнення, а його спільнику – 4 роки 6 місяців позбавлення волі (проте, на підставі ст.75 КК України, звільнено від відбування покарання з іспитовим терміном 3 роки).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *