ОСТАННІ НОВИНИ

Підземний паркінг на площі Петрушевича: мерія дозволила розробити земельну документацію

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 11 жовтня, ЛКП «Львівавтодор» дозволили виготовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на пл. Є. Петрушевича. На ній згодом планують спорудити багаторівневий підземний паркінг. «За» відповідну ухвалу під час сесії Львівської міської ради проголосували 57 депутатів, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Земельна ділянка на площі Петрушевича площею 0,1317 га у межах червоних ліній, є об’єктом інвестування під багаторівневий паркінг. Відповідно до детального плану території, ця ділянка належить до транспортної зони.

Відтак ЛКП «Львівавтодор» виготовлятиме проект землеустрою, а після розроблення необхідної документації, у Львові оголосять інвестиційній конкурс на будівництво підземного паркінгу на площі Петрушевича. При цьому передбачена й реконструкція існуючого скверу.

Зазначимо, про будівництво багаторівневого паркінгу на площі Петрушевича у міськраді Львова заговорили ще на початку цього року. Дотепер на ділянці проводились необхідні дослідження, і за попередніми даними, паркінг вміщатиме близько 300 машин.

Нагадаємо, нещодавно на площі Петрушевича розпочалось будівництво 4-поверхового торгово-офісного центру.

Також багаторівневий паркінг хочуть звести у самому центрі міста – на вул. Банковій. Втім для цього міська рада шукає інвестора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *