ОСТАННІ НОВИНИ

На хабарі погорів начальник митного поста «Рава-Руська»

Вероніка Рой

|

Вчора, 10 жовтня, під час одержання неправомірної вигоди в сумі 21 тис грн затримано начальника митного посту «Рава-Руська» Львівської митниці ДФС та його співучасника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

 

Зазначається, що під час затримання вилучено усі речові докази. Загалом задокументовано отримання вказаними особами неправомірної вигоди на суму близько 70 тис грн.

«Посадовець, діючи за попередньою змовою з посередником, вимагав від особи, яка здійснювала переміщення товарів через зазначений пункт пропуску неправомірну вигоду за нестворення перешкод при розмитненні товарів»,  – йдеться у повідомленні.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії, за результатами яких особам буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Прокурорами готуються клопотання до суду про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

За інформацією, яка розміщена на сайті ДФС у Львівській області, начальником митного поста «Рава-Руська» є Микола Дробович.

Нагадаємо, у суботу, 6 жовтня, затримано працівників відділу митного оформлення №3 митного поста «Угринів» Львівської митниці ДФС за підозрою у отриманні частини неправомірної вигоди за не створення перешкод під час переміщення товару через митний кордон України.

Фото: Іван Спринський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *