ОСТАННІ НОВИНИ

Львівській митники затримали контрабандиста цигарок і спирту

Олександр Косик

|

Працівники Львівської митниці ДФС вилучили у тернополянина приховані від митного контролю сигарети та алкоголь. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні ДФС у Львівській області.

 

Сьогодні, 11 жовтня, 25-річний мешканець Тернопільщини прямував з України до Республіки Польщі через митний пост «Краковець – Корчова» автомобілем «Mercedes-Benz 313». Для перетину кордону обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор».

На підставі аналізу та оцінки ризиків автомобіль було скеровано в спеціально відведене місце для поглибленого огляду. Там спільна оглядова група митників та прикордонників виявила приховані від митного контролю 240 пачок сигарет «Marlboro» з марками акцизного збору України та 24 пляшки з під пива з рідиною прозорого кольору з стійким запахом алкоголю, ймовірно спирту. Цей товар було сховано в конструктивній (заводській) порожнині автомобіля, а саме: у ніші під сидінням пасажирського сидіння. Важливо, що під час опитування громадянин заявив про відсутність товарів, які приховані від митного контролю.

Зазначені дії громадянина мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст.483 Митного кодексу України. Сигарети та пляшки з рідиною прозорого кольору вилучено. Справу скерують до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *