ОСТАННІ НОВИНИ

Військового, що торгував наркотиками, взяли під домашній арешт

Олександр Косик

|

Військовослужбовця Нацгвардії, якого у понеділок правоохоронці затримали на збуті наркотичних засобів, взято під домашній арешт. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

 

Сьогодні, 10 жовтня, Галицький районний суд Львова обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 60 днів військовослужбовцю військової частини Навчального центру Національної гвардії України, який підозрюється у збуті наркотичних засобів.

Варто зазначити, що правопорушник вину визнає повністю і в скоєному розкаюється. Зокрема, як встановили за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону слідчі Управління Головного управління Нацполіції у Львівській області за матеріалами та спільно з військовою контррозвідкою СБУ у Львівській області, за грошові кошти вказаний солдат загалом збув 5 грамів канабісу та 5 грамів амфетаміну.

Крім того, під час проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного 9 жовтня 2018 року виявлено та вилучено наркотичні засоби: два пакети канабісу загальною вагою 5 грам та три пакети з насінням канабісу.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 КК України передбачає покарання від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *