ОСТАННІ НОВИНИ

У області хочуть впровадити нагороду «Спортивна гордість  Львівщини»

Дарина Смеречанська

|

Постійна комісія з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту пропонує впровадити нагороду «Спортивна гордість  Львівщини». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

 

Під час вчорашнього засідання першочергово комісія заслухала діяльність Львівського осередку Української академії лідерства  протягом 2016-2018 років та домовились про плідну співпрацю у наступних роках. Голова комісії Петро Жукровський подякував  громадській організації за спільні реалізовані  проекти  разом з Міністерством молоді та спорту України  «Всеукраїнський форум відповідального лідерства».

Також  комісія  заслухала  звіт   щодо виконання обласних Програм: «Молодь Львівщини» та «Спортивний майданчик на 2017-2021 роки» за 9 місяців  цього року.

З ініціативи комісії  подано пропозицію  голові Львівської обласної ради щодо запровадження нової нагороди обласної ради  «Спортивна гордість  Львівщини».

Депутати розглянули також  доопрацьований проект Плану заходів з реалізації у 2019-2020 роках Стратегії розвитку  Львівської області  на період до 2020 року  та  проект рішення щодо його затвердження.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *