ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Сихова просять пустити на маршрут №14 великогабаритні автобуси

Олена Карп'юк

|

Львівську міську раду просять замінити малогабаритні автобуси на великогабаритні на маршруті №14, що сполучає Сихів із АС «Західна». Відповідну електронну петицію до мерії зареєстрували у Єдиній системі електронних петицій, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Авторка петиції Наталія Собко зауважує, що Сихів із АС «Західна» сполучає лише один автобусний маршрут – №14. Однак на рейси виходять малогабаритні машини, які не здатні перевезти велику кількість пасажирів із багажем. Відтак львів’янка просить міську раду випустити на цей маршрут 12-метрові МАЗи, які нещодавно купило місто.

«Автобуси, які обслуговують маршрут №14, взагалі не пристосовані для перевезення великої кількості пасажирів з багажем. Коли автостанція знаходилися біля залізничного вокзалу, то пасажири з великим багажем зі Сихова могли доїхати зручним великогабаритним автобусом №16. Але міською радою було прийнято рішення перенести автостанцію до кільцевої дороги біля «Метро». А про транспорт у сихівському напрямку, де проживає величезна кількість мешканців, не подумали логісти.

Як наслідок, мами з маленькими дітьми на візках та особи з обмеженими можливостями, які приїжджають до Львова на лікування, та пасажири з габаритним багажем, велика кількість студентів з приміських напрямків повністю позбавлені можливості добратись громадським транспортом зі Сихова до автостанції та у зворотному напрямку», – йдеться у тексті петиції.

Зазначимо, для того, аби Львівська міська рада розглянула цю електронну петицію, потрібно, щоб вона набрала 500 підписів.

Нагадаємо, нещодавно львів’яни створили петицію, у якій міську раду просять запустити ще одну маршрутку зі Сихова до АС «Західна».

Як повідомляв Львівський портал, перші 12-тиметрові автобуси МАЗ, які місто купило в Білорусі, на дороги Львова вийшли у середині вересня. Їх пустили на маршрути №3А та №46.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *