ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних львівські прикордонники затримали двох розшукуваних зловмисників

Олександр Косик

|

Впродовж вихідних днів на кордоні з Польщею затримали двох осіб, які розшукуються за вчинення злочинів та одного хабародавця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

У першому випадку в пункті пропуску «Краківець» під час оформлення пасажирів рейсового автобусу, що прямував в Україну, спрацювала база даних прикордонників відносно 51-річного подорожнього. Зелені берети з’ясували, що чоловік розшукується Нацполіцією за вчинення злочину, передбаченого частиною 1 ст. 358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів». Громадянина затримали та проінформували ініціатора доручення.

Менш ніж за добу, у цьому ж пункті пропуску правоохоронці затримали ще одного пасажира рейсового автобусу, що в’їжджав в Україну. Згідно ухвали Херсонського міського суду, 28-річний українець розшукувався за вчинення злочину, передбаченого частиною  1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». В обох випадках розшукуваних прикордонники передали співробітникам Нацполіції України.

Іншому правопорушнику довелося давати пояснення поліцейським за спробу підкупу прикордонника в пункті пропуску «Шегині». Громадянин Польщі, 1974 року народження запропонував прикордоннику 20 євро хабара за надання переваги в оформленні його автомобіля. Неправомірні дії іноземця було задокументовано та проінформовано представників Нацполіції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *