ОСТАННІ НОВИНИ

За минулу добу на Донбасі поранили трьох українських воїнів

|

Упродовж минулої доби, 4 жовтня, в ході бойових дій троє українських військовослужбовців отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ООС.

 

Російські окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 5 разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Противник вів прицільний вогонь із мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Оріхове, Луганське, Травневе, Шуми, Південне, Красногорівка, Мар’їнка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Широкине.

По позиціях наших військ у районі Луганського окупанти здійснили два обстріли з мінометів калібру 120 мм. По оборонцях Кримського, Оріхового та Травневого ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру.

За даними розвідки, протягом доби трьох окупантів знищено та трьох поранено.

Від початку доби ворог чотири рази обстріляв позиції Об’єднаних сил з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі населених пунктів Кримське, Вільний, Водяне та Гнутове. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. Один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *