ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через тиждень стартує свято шоколаду

Дарина Смеречанська

|

У Палаці Потоцьких у Львові 12-15 жовтня відбудеться  національне свято шоколаду –  всеукраїнська подія, яка об’єднує найкращих виробників, наймайстерніших шоколатьє та, звісно, найсмачніший шоколад. Про це повідомляють організатори.

 

Особливістю цьогорічного фестивалю є «шоколадна Україна» – карта України в розмірі 8 х 5 метрів з визначними архітектурними спорудами.

На святі також представлять повний цикл виробництва шоколаду:какао-боби з шоколадних плантацій бережно обсмажуються та перетворюються у натуральний 100% чорний шоколад.

Кожен відвідувач матиме змогу спробувати не лише шоколад на будь-який смак, а і посмакувати різноманітні шоколадні напої, прийняти участь у «шоколадних» майстер-класах, а також придбати особливі, «шоколадні» сувеніри на згадку про Свято.

Традиційно для відвідувачів Національного Свята Шоколаду діятимуть шоколадний ярмарок та «Дитяча шоколадна країна», розважатимуть гостей актори театру ВАГАБУНДА: цікаво та смачно буде і дорослим, і діткам. На вас чекатимуть також вражаючі скульптури із шоколаду: 9-метрова коробка цукерок, 5-метровий шоколадний млин та 3-метровий шоколадний ведмідь.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *