ОСТАННІ НОВИНИ

ФК «Львів» зіграв внічию з луганською «Зорею»

Юлія Шпак

|

ФК «Львів» зіграв внічию з луганською «Зорею» у матчі 10-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги у Запоріжжі. Про це повідомляє Інформаційна служба ФК «Львів».

 

Зважаючи на дискваліфікацію Каленчука на гру із «Зорею», Юрію Бакалову довелося вдатися до тактичних змін – львів’яни повернулися до схеми з двома опорними півзахисниками. До основного складу повернувся Западня, який віддав гольову передачу на Бруно у минулому поєдинку з «Карпатами», а Аугусто перейшов на звичне для себе місце атакувального півзахисника.

ФК «Львів» аж ніяк не бентежив статус гостей цієї зустрічі, з перших миттєвостей підопічні Бакалова намагалися розхитувати позиції суперників та через фланги швидко виходити з оборони в атаку. На 3-й хвилині –Западня віддав діагональ на Тейлора, проте бразилець прийняв не найкраще рішення, перекинувши м’яча під ліву ногу і не встигши віддати точну передачу на партнера.

Ще за кілька хвилин спочатку Тейлор не влучив ударом головою у ворота після вивіреної подачі по дузі від Западні, а згодом Бруно, вчасно відгукнувшись на навіс від Голікова, не зміг нанести акцентований удар по воротах.

«Зоря» відповіла нагодою на 12-й хвилині, коли після подачі з кутового Чечер був найуспішнішим на «другому поверсі», але ударом головою не влучив у дальній кут воріт львів’ян.

«Синьо-золоті леви» продовжували загрожувати володінням луганської команди. Голіков і Тейлор розіграли комбінацію на фланзі, але воротар вчасно вийшов і перервав небезпечний простріл в центр воротарського на Бруно. Невдовзі голкіпер «Зорі» у стрибку зловив м’яча після того, як Западня намагався поцілити у дальню нижню «шістку».

Але найкращі шанси вийти вперед у рахунку до перерви «містяни» втратили ближче до кінцівки першого тайму. В одному з епізодів Тейлор вже залишив не при справах Філіпе, ось тільки Голікову бракувало сили удару, аби завершити атаку взяттям воріт. А перед свистком на відпочинок «Зорю» врятувала вже поперечина: захисник господарів подарував м’яча Голікову, той віддав пас на Тейлора, а воротар відбив «сферу» після удару вінгера у каркас воріт!

«Зоря» активізувалася з відновленням гри, що призвело до низки загострень на половині поля гостей та двох попереджень для львів’ян – Жонатану і Тейлору. На 51-й хвилині у гру довелося вступати Бандурі, який впорався з дальньою спробою Лєднєва.

Але запалу луганців вистачило ненадовго, господарі хоч і продовжили володіти територіальною перевагою, але на полі запанувала тактична гра рівних колективів.

Вибух емоцій стався вже наприкінці поєдинку, коли спочатку «Зоря» не реалізувала стовідсотковий момент – Бандура витягнув «мертвий м’яч» після удару Лєднєва, а згодом Тейлор не реалізував вихід сам-на-сам із Філіпе. Також гідним уваги був епізод, коли голкіпер завалив у власному штрафному Бруно, але арбітр помітив перед цим офсайд у Тейлора – 0:0.

Фото: ФК «Львів»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *