ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під час благодійного міні-марафону на підтримку безпритульних тварин встановили два рекорди України

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 29 вересня, у парку «Погулянка» відбувся кольоровий благодійний міні-марафон The Color Run, під час якого встановили два рекорди України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

The Color Run – це марафон у вирі фарб Холі, який спрямований на допомогу безпритульним тваринам. У ньому взяли участь понад 100 осіб. Учасники забігу долали 4 км дистанції.

Забіг відбувався у двох категоріях, чоловічій та жіночій, переможці кожної з них отримали дипломи та призи від організаторів.

Окрім того, під час акції встановили два рекорди України: Наймолодший учасник забігу та Найбільший пакет корму, який зібрано благодійно.

Владислав Барабаш зі Львова, якому всього 2 роки, став рекордсменом – наймолодшим бігуном марафону. А вага найбільшого пакету корму, який зібрали благодійно становить 10 кг 800 г. Обидва рекорди зафіксовано представником Національного реєстру рекордів України.

Організатори події передадуть зібраний корм у благодійний притулок для тварин «Милосердя», який знаходиться у с.Брюховичі біля Львова, а зібрані кошти – ветеринарній клініці VetLife на вулиці Ряшівська, 5, для допомоги безпритульним тваринам.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *