ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» вдома з розгромним рахунком програли «Шахтарю»

Юлія Шпак

|

У центральному матчі 10-го туру УПЛ «Карпати» вдома приймали «Шахтар». Понад дев’ять тисяч глядачів на трибуні побачили аж сім голів у цьому матчі. І шість з них влетіли у ворота господарів поля. Матч завершився 1:6 на кристь «Шахтаря», передає 24 канал.

 

До цього матчу «Карпати» у 2004 та 2011 роках програвали «Шахтарю» з розгромним рахунком 0:5. І от 28 вересня «зелено-білі» знову програли з різницею у п’ять голів. Від рекордної поразки львів’ян врятував Швед, забивши гол на останній хвилині матчу.

Сам матч розпочався доволі рівно, і команди обмінялися моментами. Та після цього «Шахтар» одразу прибрав м’яч під свій контроль, і не випускав його до кінця матчу.

Перший гол у ворота «Карпат» влетів зі штрафного. Як не доказував Мегреміч, що зіграв чисто, арбітр матчу призначив штрафний, з якого гарматним ударом відзначився Ракицький. Вже після забитого голу Мегреміч ще щось доводив боковому судді, але вже було пізно.

«Карпати» теж мали свій момент зі штрафного, але удар Мякушка прийняла на себе стійка.

А після цього послідували десять хвилин, за які «Карпати» пропустили тричі. Ісмаїлі ще на початку матчу мав небезпечний момент, коли пробивав вдовж лінії воріт. На 26-ій хвилині його простріл у штрафному знайшов ногу Фернандо, який і забив.

Ще за три хвилини – знову гол у ворота «Карпат». Після подачі зі штрафного захисники не зуміли винести м’яч, і він потрапив просто до Мораєса. Бразильський нападник потужно пробив під перекладину воріт. Це дев’ятий гол форварда у цьому сезоні.

Побиття продовжилося ще до перерви. Цього разу захисники «Карпат» проґавили пас на Марлоса. Півзахиснику не виявилося складного реалізувати вихід сам на сам на ворота Кучинського.

«Добив» «Карпати» у першому таймі Бородай. Саме від захисника «зелено-білих» залетів п’ятий м’яч у ворота Кучинського.

Другий тайм був не настільки багатий на голи. «Шахтар» вже беріг сили на «Ліон2. З французькою командою «гірникам» грати у Лізі чемпіонів вже у вівторок, 2 жовтня. Тож забили лише один раз – відзначився Матвієнко. Захисник свого часу виступав за «Карпати».

Від розгромної поразки «Карпати» врятував Швед. Нападник забив вже у доданий арбітром час. І «Карпати» зуміли уникнути рекордної розгромної поразки. 1:6 вони вже програвали. У тому числі у минулому сезоні «Вересу». І теж на стадіоні «Україна».

Фото: ФК “Карпати”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *