ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зіграли благодійний футбольний матч

Омелян Шевчук

|

Сьогодні, напередодні поєдинку «Карпати» — «Шахтар», на стадіоні «Скіф», що на вул. Черемшини, 17, збірна журналістів України зіграла з ветеранами «Карпат» благодійний футбольний матч за «Кубок Львова», з метою допомогти дітям-переселенцям зі Сходу України займатися спортом. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі ЛМР.

 

Переможцем благодійного матчу стала збірна журналістів України.

Як відомо, за підтримки Федерації футболу України та ІА «Центр новин» утворилася нова футбольна команда — збірна журналістів України. Команда журналістів бере участь у благодійних матчах під патронатом ФФУ, які покликані допомагати дітям-сиротам, інвалідам, дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

Результатом 1-го «Парламентського Кубку — 2016» стала побудова та облаштування кімнат корекційного центру «Прімавера» для дітей з інвалідністю.

Під час проведення 2-го «Парламентського Кубку — 2017» був побудований та відкритий дитячо-спортивний майданчик в смт. Комишувасі, Попаснянського району, Луганської області (за 10 км від лінії фронту).

За результатами третього «Парламентського кубку 2018» понад 50 дітей м. Краматорська отримали футбольну форму та екіпіровку. Результатами «Кубку Одеси — 2016, 2018» стала закупівля футбольної екіпіровки та спортивного спорядження дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *